Category: ЗА НАС

Кои сме ние

Ромска асоцијација за жени и млади „Лулуди” е невладина, доброволна, непрофитна,  непартиска и  независна  граѓанска организација која делува на територијата на Република Северна Македонија. Соработува со сите сродни организации на...

Тим

Кјмет Амет – основач на РАЖМ „Лулуди“ и Програм менаџер. Наташа Стојановска – Административен координатор Инес Амет – Координатор за логистика и видливост на организацијата Елвис Бајрам – Асистент за...