РАЖМ Лулуди дел од осмомартовски Марш за правата на жените, во Парк Жена, Скопје.

08.03.2018

Во пресрет на Меѓународниот ден на жената тимот на  РАЖМ Лулуди се приклучи на осмомартовскиот Марш за правата на жената, во парк Жена, во Скопје,

Денес, но и секој ден од годината треба да се потсетуваме и да работиме на родовата еднаквост!